Аква планет е овластен дистрибутер и сервисер Идеал Стандард
За совршено купатило, европски производи со висок квалитет
АКВА ПЛАНЕТ располага со тим од преку 10 искусни водоинсталатери кои се овде да извршат сервис и монтажа на вововодна инсталација кога градите или го реновирате вашиот животен или работен простор, како и тогаш кога ќе ви се јават проблеми во водоводната мрежа.
Со отварањето на стовариште на материјали кое се наоѓа во продолжение на нашиот продажен салон, нудиме материјали и опрема кои Ви се потребни при извршување на секакви градежни работи, по одлични цени.
Реновирање на станови и деловни објекти со претходно изработено решение. Од идеа до реализација во зависност од вашите барања и желби,со претходен приказ во 3Д анимација
Европски бренд со највисоки стандарди на дизајн и квалитет.