Типка двоколичинска PROSYS OLEAS M3

Тоалетна школка

Типка двоколичинска PROSYS OLEAS M3

Типка двоколичинска Oleas M3. Правоаголен дизајн. Механичка работа. Заштеда на вода преку двојно испирање. Сила за активирање <20 Н. R0123A6

Производител:
Колекција:
Материјал:
Должина:
241 mm
Ширина:
8.5 mm
Висина:
165 mm
Земја на потекло:
E.U.

Компатибилни артикли