Продавница

Почитувани потрошувачи! Веб продавницата на Аква Планет моментално е со информативен карактер и за сега има за цел единствено да Ве информира за карактеристиките на артиклите што ги имаме на продажба. За цените како и за моменталната залиха на прикажаните артикли потребно е да не' контактирате по мејл или на телефонските броеви наведени на страницата за КОНТАКТ