Чешма A6563AA

Чешми / Батерии

Чешма A6563AA

Чешма A6563AA

Производител:
Колекција:
Материјал:
Должина:
180 mm
Ширина:
50 mm
Висина:
212 mm
Земја на потекло:
E.U.

Компатибилни артикли