Мијалник e784401

×

Error message

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in Drupal\gmap\GmapDefaults->__construct() (line 107 of /home/akvaplan/public_html/akva/sites/all/modules/gmap/lib/Drupal/gmap/GmapDefaults.php).

Мијалник

Мијалник e784401

Централен отвор на мијалникот за батерија и сифон.
- високосјаен
- антибактериски
Монтажа со чизма или получизма долга.

Производител:
Колекција:
Материјал:
Должина:
550 mm
Ширина:
460 mm
Висина:
175 mm
Земја на потекло:
E.U.

Компатибилни артикли