Конз.школка Rimless Connect E817401

Конз.школка Rimless Connect E817401

(одг.E772301 E772401 E712801 E712701)

Производител:
Колекција:
Материјал:
Должина:
540 mm
Ширина:
360 mm
Висина:
340 mm
Земја на потекло:
Италија