Мијалник K078301

Мијалник

Мијалник K078301

Мијалник K078301

Производител:
Колекција:
Материјал:
Должина:
425 mm
Ширина:
425 mm
Висина:
160 mm
Земја на потекло:
E.U.

Компатибилни артикли