Мијалник K078401

Мијалник

Мијалник K078401

Мијалник K078401

Производител:
Колекција:
Материјал:
Должина:
420 mm
Ширина:
600 mm
Висина:
160 mm
Земја на потекло:
E.U.

Компатибилни артикли