Мијалник k081701

Мијалник

Мијалник k081701

Мијалник k081701

Производител:
Колекција:
Материјал:
Должина:
450 mm
Ширина:
270 mm
Висина:
130 mm
Земја на потекло:
E.U.

Компатибилни артикли