Типка двоколичинска PROSYS OLEAS M2 R0121AC

Тоалетна школка

Типка двоколичинска PROSYS OLEAS M2 R0121AC

Типка двоколичинска Oleas M2. Правоаголен дизајн. Механичка работа. Заштеда на вода преку двојно испирање. Сила за активирање <20 Н.

Производител:
Колекција:
Материјал:
Должина:
8.5 mm
Ширина:
234 mm
Висина:
154 mm
Земја на потекло:

Компатибилни артикли