ВГРАДНО КАЗАНЧЕ PROSYS 80M

ВГРАДНО КАЗАНЧЕ PROSYS 80M

Код на производот: R0146

Погоден за употреба со wallидни WC чинии
• За поставување mидарски wallsидови
• Метална галванизирана конструкција, отпорна на корозија
• Рамка тестирана за товар од 400 кг
• минимум дебелина од 80 мм
• Вграден резервоар со предно механичко активирање, можно пневматско или електронско трансформирање со комплети достапно како посебен редослед
• Двојно испирање, претходно поставено за 6/3 L, едноставно прилагодување за да се намали целосното испирање од 6 на 4,5 L
• Резервоар во полипропилен (ПП) многу отпорен и непроменлив на термички напрегања, испорачан со облога против кондензација
• SmartValve (заштедува до 9 литри вода на ден), ознака CE EN 14055 CL1, тивок вентил според стандардната категорија NF Класа I, резервоар 74 mm дебелина, 3 приклучоци за водоснабдување
Вклучени додатоци:
- Хардвер за фиксирање на тоалетна чинија
- Материјал за фиксирање рамки
- Поврзување на садот за влез и излез на WC
- Гумен заптивка на садот Ø45 mm
- Излезен свиок и адаптер Ø90 / 110 mm
- G ½ ”стоп вентил
- Мрежа за полесно лепење на малтерот
За склопување со контролни таблички (посебен редослед):
Механички контролни плочи: Oleas ™ M1, M2, M3, M4; Солеа ™ М1, М2; Septa Pro ™ M1, M2
ИЛИ
Механички контролни плочи (во комбинација со комплет SmartFlush R018667): Oleas ™ SmartFlush M1, M2
Комплет SmartFlush (во комбинација со механички контролни плочи Oleas ™ SmartFlush M1, M2) R018667
ИЛИ
Пневматски контролни плочи (во комбинација со комплет за пневматски разговори R014967): Oleas ™ P1, P2, P3 Solea ™ P1, P2; Septa Pro ™ P1, P2, P3, P4, кат; Septa Pro ™ XS P1, P2
Комплет за пневматски разговор (во комбинација со пневматски контролни плочи) R014967
ИЛИ
Контролни плочи без допир Symfo ™, Altes (во комбинација со комплет за мрежи R015067 или комплет за разговор SmartForce R019167)
Комплет за мрежни контролни плочи без допир / сензор - 100-240V AC / 6,75V DC R015067
Комплет за разговор SmartForce - заштедува енергија: Технологијата SmartForce ја искористува моќта на водата во движење за да генерира доволно енергија за напојување на контролната плоча без допир R019167
Електронски / IR контролни таблички (во комбинација со комплет за електронска / IR контролна табличка конверзија R015167): Septa Pro ™ E1, E2
Комплет за електронска / IR контролна табличка конверзија R015167
Факултативни:
- Намалувач на проток (ја намалува брзината на проток за да се избегне прскање), компатибилен со ProSys ™ 80 (R019867)
- Акустична изолација за panидна тава и мијалник (R017467)
Клучни карактеристики и придобивки

Производител:
Колекција:
Материјал:
Должина:
46 cm
Ширина:
8 cm
Висина:
75 cm
Земја на потекло:

Компатибилни артикли