ВГРАДНО КАЗАНЧЕ СО КОНСТРУКЦИЈА БЕЗ ТИПКА PROSYS 120M FRAME

Тоалетна школка

ВГРАДНО КАЗАНЧЕ СО КОНСТРУКЦИЈА БЕЗ ТИПКА PROSYS 120M FRAME

Код на производот: R020467

Погоден за употреба со wallидни WC чинии
• За поставување пред цврст wallид или помеѓу два лесни wallsида од гипс картон според упатството
• Рамка тестирана за товар од 400 кг
• Рамка отпорна на корозија и отпорна на гребнатини
• Лесна и брза инсталација со системот EasyFix
• Лачен насочен излез, прилагодлив во длабочина
• Висина на прилагодување од 0 до 200 mm, брзо прилагодливи нозе за висина со сопирачки што овозможуваат инсталирање на едно лице
• Минимална дебелина од 120 мм
• Вграден резервоар со предно механичко активирање, можно пневматско или електронско трансформирање со комплети достапно како посебен редослед
• Двојно испирање, претходно поставено за 6/3 L, едноставно прилагодување за да се намали целосното испирање од 6 на 4,5 L
• Резервоар во полипропилен (ПП) многу отпорен и непроменлив на термички напрегања, испорачан со облога против кондензација
• SmartValve (заштедува до 9 литри вода на ден), ознака CE EN 14055 CL1, тивок вентил според стандардната категорија NF Класа I, резервоар со дебелина од 120 mm, 2 приклучоци за водоснабдување
Вклучени додатоци:
- Хардвер за фиксирање на тоалетна чинија
- Материјали за прицврстување на рамки
- Поврзување на садот за влез и излез на WC
- Излезен свиок и адаптер Ø90 / 110 mm
- Гумен заптивка на садот Ø45 mm
- Заштитна кутија
- G ½ ”стоп вентил
За склопување со контролни таблички (посебен редослед):
Механички контролни плочи: Oleas ™ M1, M2, M3, M4; Солеа ™ М1, М2; Septa Pro ™ M1, M2
ИЛИ
Механички контролни плочи (во комбинација со комплет SmartFlush R018667): Oleas ™ SmartFlush M1, M2
Комплет SmartFlush (во комбинација со механички контролни плочи Oleas ™ SmartFlush M1, M2) R018667
ИЛИ
Пневматски контролни плочи (во комбинација со комплет за пневматски разговори R009867): Oleas ™ P1, P2, P3 Solea ™ P1, P2; Septa Pro ™ P1, P2, P3, P4, кат; Septa Pro ™ XS P1, P2
Комплет за пневматски разговори (во комбинација со пневматски контролни плочи) R009867
ИЛИ
Контролни плочи без допир Symfo ™, Altes (во комбинација со комплет за мрежи R015867 или комплет за разговор SmartForce R015767)
Комплет за мрежни контролни плочи без допир / сензор - 100-240V AC / 6,75V DC R015867
Комплет за разговор SmartForce - заштедува енергија: Технологијата SmartForce ја искористува моќта на водата во движење за да генерира доволно енергија за напојување на контролната плоча без допир R015767
Електронски / IR контролни таблички (во комбинација со комплет за електронска / IR контролна табличка конверзија R009967): Septa Pro ™ E1, E2
Комплет за електронска / IR контролна табличка конверзија R009967
Факултативни:
- Комплет за инсталација во агол (Овозможува инсталирање на WC во аглите на бањата), компатибилен со рамки ProSys ™ 120 и ProSys ™ 80 и самостојни рамки (R018567)
- Акустична изолација за panидна тава и мијалник (R017467)
- Комплет за изолација на бучава - рамка до подот (избегнува директен контакт помеѓу рамката и подот) (R010667)

Производител:
Колекција:
Материјал:
Должина:
50 cm
Ширина:
12 cm
Висина:
115 cm
Земја на потекло:
E.U.

Компатибилни артикли