Конзолна тоалетна школка (Биде) T354101

Биде

Конзолна тоалетна школка (Биде) T354101

Конзолна тоалетна школка (Биде) T354101

Производител:
Колекција:
Материјал:
Должина:
550 mm
Ширина:
360 mm
Висина:
400 mm
Земја на потекло:
E.U.

Компатибилни артикли