ВГРАДНО КАЗАНЧЕ СО КОНСТРУКЦИЈА СО ДВОЈНО ХРОМИРАНА ТИПКА (КОМПЛЕТ) W3710AA

ВГРАДНО КАЗАНЧЕ СО КОНСТРУКЦИЈА СО ДВОЈНО ХРОМИРАНА ТИПКА (КОМПЛЕТ) W3710AA

Рамка за фиксирање, за конзолна школка, со двојна хромирана плоча за плакнење. Вградена цистерна од 6 l. Вклучена е W3708AA двојна хромирана типка за плакнење, лого IDEAL STANDARD. Рамка што се прилагодува. Антикондензационен премаз. Аголен вентил G1 / 2 ", горен влез на вода. Со цевка за одвод Ø 56-40 mm. со сет за прицврстување.

Производител:
Колекција:
Материјал:
Должина:
350 mm
Ширина:
135 mm
Висина:
1100 mm
Земја на потекло:

Компатибилни артикли