МОНОБЛОК ULISSE S - балтик W835101

МОНОБЛОК ULISSE S - балтик W835101

Ideal Standard W835101 VIDIMА моноблок , одвод возид, испирање од казанче 3/6 л,страничен довод.,димензија ; 53 x 76 x 37, во цената е пресметана polipropilen даска. Има Европски сертификат.

Производител:
Колекција:
Материјал:
Должина:
0 cm
Ширина:
0 cm
Висина:
0 cm
Земја на потекло:

Компатибилни артикли