МОНОБЛОК ULISSE S - симплон W836001

МОНОБЛОК ULISSE S - симплон W836001

Вертикален излез
Волумен на испирање од 2,5 / 4,5 l, страничен влезен вентил, механизам за реверзибилна цистерна
Седиште од полипропилен и покривка со најлонски шарки W835001
Сет за фиксација WW965068
Тежина: 29,8 кг
Пакување: Во картонска кутија
Стандард: EN 997

Производител:
Колекција:
Материјал:
Должина:
0 cm
Ширина:
0 cm
Висина:
0 cm
Земја на потекло:

Компатибилни артикли