Ideal standard

×

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: recaptcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/akvaplan/public_html/includes/bootstrap.inc).

Ideal standard

Компанија која што постои над 100 години во производството на санитарија и решенија за вашите бањи.Водечки бренд во создавање на добри и сигурни производи од светски познати дизајнери, кои ги задоволуваат потребите на секој пазар,стил,буџет и норми.Покрај дизајнот водечкиот тим на Идеал Стандард се грижи и за квалитетот на нивните производи со воведување на нови техники како:
-IDEALBLUE TECHNOLOGY револуција во заштеда на вода дизајнирана кај батериите со специјален кертриџ со кој се заштедува до 80% од потрошувачката на вода.Водата која поминува во внатрешноста на батериите не го допира хромот и никелот со тоа што водата поминува низ пластични цевки.
-CLICK TECHNOLOGY Ви дава можност да се контролира потрошувачката на вода и подесување на максималната температура на топлата вода.
-AQUA BLADE TECHNOLOGY технологија која овозможува 100% испирање на WC школките .