Сервис на водоводна инсталација

×

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: recaptcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/akvaplan/public_html/includes/bootstrap.inc).

Сервис на водоводна инсталација

Слободно може да се каже дека сервисирањето, монтажата и одржувањето на водоводните инсталации е предходник и основа на создавањето на АКВА ПЛАНЕТ. Овој занает како семејна традиција е носечка сила на нашата компанија. Искуството што го стекнавме низ работењето во оваа област, ни го покажа патот целосно да ги согледаме потребите на нашите ценети купувачи за комплетна услуга, односно да создадеме место каде што вие целосно можете, не само да го најдете она што го барате , туку нашиот тим е тука да ги резализира во реалност вашите желби и потреби.