Стовариште

×

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: recaptcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/akvaplan/public_html/includes/bootstrap.inc).

Стовариште

Во рамките на нашата заложба да им обезбедиме на нашите купувачи место каде што ќе можат да најдат што е можно повеќе материјали и опрема кои им се потребни при извршување на секакви градежни работи, по одлични цени и што е поважно, во нивна непосредна близина, ја проширивме лепезата на производи и услуги што ги нудиме со отварањето на стовариште на материјали кое се наоѓа во продолжение на нашиот продажен салон.  

 • Лепак за плочки 109
 • Лепак за плочки 109 бел
 • Лепак за плочки 120
 • Лепак плочка на плочка 131
 • Лепак плочка на плочка 131 бел
 • Лепак за стиропор 215 бел

ЦЕМЕНТАРНИЦА УСЈЕ, Цемент, Усјемал, Бел цемент, Стиропор

 • Цемент
 • Усјемал
 • Бел цемент
 • Стиропор

НАУФ, Гипс табли (плочи), Водоотпорни гипс табли, Профили за гипс картон, Тервол, Perfliks, Fugen filer, Бандаж траки

 • Гипс табли (плочи)
 • Водоотпорни гипс табли
 • Профили за гипс картон
 • Тервол
 • Perfliks
 • Fugen filer
 • Бандаж траки

 • Лепак за плочки
 • Лепак за стиропор
 • Фуги за плочки
 • Пурпени
 • Силикони
 • “U-врска”
 • Хидроизолација
 • Глет маса СТ127

 • Бои
 • Лакови
 • Разредувачи
 • Поликолори

 • Поликолори
 • Фасадни поликолори
 • Лепак за плочки
 • Лепак за стиропор
 • Тонери за поликолор
 • Фуги
 • Поликолор
 • Хидроизолација
 • Абрип

 • Хидроизолација
 • У-врска
 • Лепак за плочки
 • Абрип
 • Хидрозим
 • Поликолор

 • Песок во вреќи
 • Тервол
 • П. Е. Фолии
 • Стреч Фолија - рачна и машинска
 • П. Е. Вреќи за шут

 • Стиропор