Vidima

×

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: recaptcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/akvaplan/public_html/includes/bootstrap.inc).

Vidima

Со брендот Vidima Ви нудиме комплетни решенија за бањи во кои спаѓаат батерии, керамички производи, акрилни кади, туш кабини и други додатоци за бањи.

Производите од брендот Vidimaпретставуваат синоним за креативен дизајн и беспрекорен квалитет.

Горенаведеното е резултат на 80-годишната традиција на производство, современите технологии и механизми, стручниот кадар и современиот менаџерски пристап.