WC даски од брендот HARO

WC даски од брендот HARO

- Совршен спој на естетика, хигиена и функционалност
- Soft Close автоматски сиситем на затварање
- Take off штрафови кои овозможуваат совршено решение за максимален комфорт и хигиена