Чешма BC193AA

Чешми / Батерии

Чешма BC193AA

Чешма BC193AA

Производител:
Колекција:
Материјал:
Должина:
135 mm
Ширина:
50 mm
Висина:
147 mm
Земја на потекло:
E.U.

Компатибилни артикли