Сет туш ЕLSA Ideal Standard

ESLA BC264AA сет 3 во 1

Комплет 3 во 1: еднорачна батерија за када, еднорачна батерија за мијалник, лизгачка шипка

Производител: Ideal Standard

11.200,00 ден

Сподели