За нас

Врвен квалитет и професионалност

Зошто Аква Планет

Традиција што се пренесува со генерации

Компанијата АКВА ПЛАНЕТ ја создадовме во 2001 година како семејна фирма, за набргу да прераснеме во компанија со повеќе од 20 вработени, сместени во простор од преку 800 м2, каде што можeте да најдете прeку 2000 различни артикли наменети за одржување, опремување и уредување на вашиот животен и работен простор. Кај нас можете да најдете голем избор на галантерија и опрема за уредување на купатила од најпознатите произведители во Европа, како и богат избор на бои и лакови, железарија, браварија, електрика, машини и алати. Покрај тоа АКВА ПЛАНЕТ има производство на п.е. фолии наменети за потребите во градежништвото и индустријата, како и продажба на стреч фолија. Овде, се разбира, целосно ви стои на располагање и нашиот тим со своето искуство и знаење ќе ви помогне да го направите вистинскиот избор кој целосно ќе ги задоволи Вашите потреби. Кај нас, не само што имаме огромен избор на галантерија и опрема за уредување на кујни и купатила, туку и можност нашиот тим да ви изработи детален приказ на истите во 3Д, така да ке можете да го видите Вашето купатило уште пред истото да биде изработено.
23+
Години постоиме за Вас
Покрај продажба на галантерија и опрема за уредување на вашиот животен простор

Нашата понуда вбројува и

Проектирање, реновирање, изведба

АКВА ПЛАНЕТ извршува комплетно реновирање станови, работни простории и слично. Проектирањето вклучува и три димензионална анимација (цртеж), со што добивате целосна слика на Вашиот простор уште пред неговата изведба. Со цел да излеземе во пресрет на Вашите желби и потреби што е можно попрофесионално, вработивме стручни лица - дипл. инженер архитект, кои поседуваат лиценца ("Б") за проектирање и изведба.

Сервис на водоводна инсталација

Сервисирањето, монтажата и одржувањето на водоводните инсталации е предходник и основа на создавањето на АКВА ПЛАНЕТ. Овој занает како семејна традиција е носечка сила на нашата компанија. Искуството што го стекнавме низ работењето во оваа област, ни го покажа патот целосно да ги согледаме потребите на нашите ценети купувачи за комплетна услуга, односно да создадеме место каде што вие целосно можете, не само да го најдете она што го барате , туку нашиот тим е тука да ги резализира во реалност вашите желби и потреби.

Стовариште за градежни материјали

Во рамките на нашата заложба да им обезбедиме на нашите купувачи место каде што ќе можат да најдат што е можно повеќе материјали и опрема кои им се потребни при извршување на секакви градежни работи, по одлични цени и што е поважно, во нивна непосредна близина, ја проширивме лепезата на производи и услуги што ги нудиме со отварањето на стовариште на материјали кое се наоѓа во продолжение на нашиот продажен салон.

Вашиот дом е наша инспирација

Претворете ја вашата бања во светилиште на спокојство и стил. Откријте го совршениот спој на луксуз и функционалност со нашата извонредна колекција за бањи.

Производи
0 +
Повелете во нашата продавница и најдете се што Ви е потребно за Вашето купатило
Вработени
0 +
Овде сме да Ви понудиме стручна помош секогаш кога Ви е потребна.
Изведени проекти
0 +
Позади нашата експертиза и Вашата доверба стојат огромен број на изведени проекти.
Години традиција
0 +
Ние не сме случајно овде. Ние ја пренесуваме традицијата на занаетот од колено на колено.
Нашата работа

Галерија

БРЕНДОВИ

За квалитетот на производите во нашата продавница доволно зборуваат светски познатите брендови што стојат позади нив.

Ideal Standard Logo