Вградно казанче Ideal Standard

Ideal Standard R020467 вградно казанче Рамка ProSys 120M, погодна за употреба со ѕидни WC чинии, минимална дебелина од 120 mm, прилагодлива висина од 0 до 200 mm, брзо прилагодливи ногарки со сопирачки кои овозможуваат инсталација на едно лице. Со вграден резервоар со предно механичко активирање и двојно испирање, претходно поставено за 6/3 L, едноставно прилагодување за да се намали целосното испирање од 6 на 4,5 L.

Mин. длабочина 120 мм
Колекција: ProSys
Ширина 500 мм

Висина 1350 mm
Длабочина 120 мм
Нето тежина 13,24 кг
Современ стил

6.250,00 ден

Сподели