Четка за ВЦ шклолка

Daniel Rubinetterie  DE66CR тоалетна шолја со можност за прикачување на ѕид со керамичка чаша. Елегантниот дизајн на оваа серија ќе одговара за креирање и модернизација на внатрешноста на речиси секоја бања.

Произведено во: Италија.

1.450,00 ден

Сподели