Држач за пешкири Daniel Rubinetterie

Држач за пешкири Daniel Rubinetterie Series 900 NV70CR 600 mm. Универзалниот дизајн на оваа серија е погоден за украсување и модернизација на речиси секој ентериер во бањата.

2.950,00 ден

Сподели