Моноблок tesi Aquablade Ideal Standard

Пакет Tessi  се состои од ѕиден тоалет со сјајна бела завршница од брендот Ideal Standard со иновативна технологија за празнење Aquablade®.
Пакетот вклучува:
• ДВОЈНА излезна чинија, сјаен бел порцелан.
• Цистерна со механизам за двојно испирање од 4,5/3 литри.
• Седиште и капак тенок со нормално затворање
• Технички лакт за вертикален излез.
AquaBlade е најголемата иновација од тоалетот со флеш. Почист, потивок и попаметен, тој нуди супериорно плакнење без прскање, дури и со мал волумен на вода.

За простори каде хигиената е клучна и за бањи каде што првиот впечаток е суштински, AquaBlade нуди нови стандарди во дизајнот, инженерството и перформансите. Мазната, малку закривена површина без никаков испакнат раб овозможува водата да тече од врвот на садот, миејќи 100% од површината подолу. Моќните водни млазови ги елиминираат бактериите и прскањето, намалувајќи го времето за чистење и одржување.

Технологијата е до 80% потивка од традиционалните празнења и 25% потивка од еквивалентните модели

19.500,00 ден

Сподели