Елемент во црна боја и мијалник tessi Ideal Standard

Теси Ideal Standard ѕиден елемент со 2 фиоки, со систем за меко затворање и 2 интегрирани рачки.

Ширина: 600 mm 
Висина: 490 mm 
Длабочина: 440 mm

Мијалник tesi Ideal Standard 63cm со централна дупка за чешма.

29.100,00 ден

Сподели