Конзолна wc школка connect Ideal Standard

Моделот Connect на Ideal Standard е атрактивен, модерен, практичен и толку ниско-одржлив што никогаш не треба да се грижите за тешко чистење или сложена инсталација.

Монтажа: Закачена на ѕид
Тип: Стандардна проекција
Flush Type Washdown, хоризонтален излез
Капацитет: 6 литри
Секундарен капацитет: 4,5 литри
Висина: 340 мм
Ширина: 360 мм
Длабочина: 540 mm
мин. длабочина: 540 mm
Нето тежина: 22,8 кг
Современ стил

6.500,00 ден

Сподели