Мијалник e788401

Мијалник

Мијалник e788401

Централен отвор на мијалникот за батерија и сифон.
- високосјаен
- антибактериски
Монтажа со чизма или получизма долга.

Производител:
Колекција:
Материјал:
Должина:
460 mm
Ширина:
500 mm
Висина:
175 mm
Земја на потекло:
E.U.

Компатибилни артикли